Koira oli viisi vuotta kateissa – palasi emäntänsä uuteen kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on viime aikoina virinnyt räväkkä keskustelu eläinten oikeuksista, ja monet ovat ilmaisseet halveksuvansa eläinrääkkäyksistä tuomioistuimissa annettavia naurettavan lieviä tuomioita. Facebookissa asiassa on menty mahdollisesti jo liiankin pitkälle, kun syyttämien nimiä ja muita tietoja on julkaistu kaikkien saataville.

Nyt Yhdysvalloista on puolestaan saatu vaihteeksi erittäin iloisia koirauutisia, sillä sikäläinen Prince-niminen koira on löytynyt oltuaan peräti viisi vuotta kateissa. Koiran katoamishetkellä sen emäntä Myrna Carrillo oli sinkkunainen, mutta viiden vuoden aikana emäntä on mennyt naimisiin, perustanut perheen – ja muuttanut neljä kertaa. Se ei kuitenkaan ihmisen parasta ystävää hämännyt.

Viime viikolla Prince nimittäin löytyi Carrillon kodin rappusilta, josta se oli mahdollisesti ohikulkiessaan haistanut tutun ihmisen tuoksun ja jäänyt odottamaan emäntäänsä. Tällä tarinalla oli onnellinen loppu. Katso uutisvideo tästä tai artikkelin yltä.