Suolaa Twilight-fanien haavoihin – Pattinson ja Reese suutelivat – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Oscar-palkittu Hollywood-tähti Reese Witherspoon kihlautui taannoin Hollywood-agentti Jim Tothin kanssa. Ennen Tothia Witherspoon tapaili hetken aikaa myös Jake Gyllenhaalia. Kaunotar nähdään seuraavaksi Water for Elephants -elokuvassa Robert Pattinsonin rinnalla.

Tuoreissa kuvissa heidät nähdään myös suutelemassa. Kyseessä oli kuitenkin vain yksi elokuvan romanttisista kohtauksista. Water for Elephants on rakkaustarina nuoren eläinlääkärin ja eläintenkouluttajan vaimon välillä. Robert Pattinson on eläinlääkäri, jonka vanhemmat ovat menehtyneet. Nuori mies menee töihin sirkukseen, jossa hän tapaa Marlenan.

Marlena on väkivaltaisen Jacobin vaimo, mutta vaikeudet eivät estä romanssin syntyä. Faneille Pattinsonin näkeminen erilaisessa rakkaussuhteessa on shokki, sillä keskustelupalstoilla pelätään miehen suhteen Twilight-elokuviensa vastanäyttelijään Kristen Stewartiin olevan kriisissä.

Twilight-saagan viimeisimmässä osassa Stewartin roolihahmosta tulee äiti. Isänä on tietenkin Edward Cullen, eli Robert Pattinson. Nyt elokuvassa nähtävästä sänkykohtauksesta on vuotanut kuvamateriaalia verkkoon. Kristen ja Robert ovat seurusteleva pariskunta, joten elokuvaseksin harrastaminen ei ollut varmasti heille kovin vaikeaa. Seurustelusta huolimatta ohjaaja Bill Condon oli huolissaan seksikohtauksen onnistumisesta, Entertainment Weekly kertoo.