Suomalaiset naiset hakevat seksiä ulkomailta: ”Gambia naisten seksiturismin luvattu maa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksiturismia on pidetty yleisesti miesten puuhana, mutta tasa-arvo toimii myös tässä asiassa. TV1 esitti tänään Bumsters-nimisen dokumentin, jossa käsiteltiin suomalaisten naisten alati kasvanutta seksiturismia.

Suomalaismiehet ovat hakeneet jo vuosien ajan vastakkaisen sukupuolen läheisyyttä erityisesti seksiturismiin keskittyneeltä Thaimaan Pattayalta. Nyt Yleisradion dokumentissa kerrottiin kuinka yhä useampi suomalainen nainen matkustaa Thaimaan sijaan esimerkiksi Gambiaan seksin toivossa. Ohjelmassa haastateltiin eri ikäisiä suomalaisnaisia nimettöminä. Naiset kertoivat omista kokemuksistaan Gambian seksiturismista.

– Kuulin Gambian maineesta vasta matkan varattuani. Ei mulla ollut mitään tietoa siitä että Gambia olisi naisten seksiturismin luvattu maa, eräs suomalaisnainen kertoi.

– Jotain sellaista sieltä saa mitä ei täällä kylmässä pohjolassa saa. Keskustelukumppania. Ne ovat niin avoimia. Ne voivat elää tässä ja nyt, eikä niiden tarvi huolehtia huomisesta. Kyllä mä ymmärrän sen hyvin että suomalaiset ja englantilaiset rakastuvat gambialaisiin miehiin. Nehän on suurin piirtein kaikkea sitä mitä naisena voi toivoa, toinen kertoi.

Äänensä saivat kuuluviin myös gambialaiset miehet, jotka kertoivat kuinka he valloittavat suomalaisnaiset muiden muassa lihaksillaan. Miehet kertoivat tarjoavansa seksiä elättääkseen itsensä. Eräs haastateltu mies paljasti, että hänen asiakkaistaan peräti kolme neljäsosaa on suomalaisia. Miehet esittivät myös toiveen, että Suomen pitäisi helpottaa heidän viisumikäytäntöään, jotta miehet voisivat päästä helpommin Suomeen.