Playboy-mallitulokas oli kuolla huumeisiin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Amerikkalainen malli ja realitytähti Tess Taylor, oikealta nimeltään Tess Amber Adler, on muualla maailmassa vielä suurelle yleisölle varsin tuntematon nimi, mutta rapakon takana hänet tunnetaan E! Entertainment -kanavalla esitettävän uuden Pretty Wild -realitysarjan tähtenä. Nyt Taylor on joutunut ongelmiin huumeriippuvuutensa takia.

Playboy-lehden Cyber Girl of the Year 2010 -tittelin äskettäin voittanut Tess Taylor hakeutui opiaattien takia vieroitushoitoon. Malibussa sijaitsevan SOBA-hoitoklinikan omistaja Greg Hannley suhtautuu nuoren tähden ongelmiin Taylorin äidin mukaan todella ymmärtäväisesti.

Äiti Andrea Arlington kertoi TMZ-julkaisulle Tessin olleen todella pahassa tilanteessa opiaattiriippuvuutensa vuoksi. Nuori nainen menetti siksi melkein henkensä, mikä säikäytti hänet kunnolla. Säikähdyksensä takia hän uskaltautui soittamaan Hannleylle, mikä oli Andrean mielestä todella positiivinen asia.

– Tess painoi enää noin 42 kiloa soittaessaan Hannleylle. Apu oli todellakin tarpeen, joten olen iloinen SOBA-hoitoklinikan olemassaolosta. Tess yritti aluksi omin avuin eroon huumeista, eikä se onnistunut. Hän oli todella huonossa kunnossa. Hän yritti puhdistaa elimistöään Detox-liuoksella, mutta aine vain pahensi tilannetta. Nyt Tess on SOBA:ssa 12 kuukautta kestävässä hoidossa, Andrea Arlington kertoi TMZ-julkaisulle.

Opiaatit ovat oopiumunikosta saatavia huumausaineita, jotka vaikuttavat keskushermostoa lamaavasti. Nykyään voidaan valmistaa myös synteettisiä opioideja. Opiaatit saavat aikaan voimakkaan hyvänolontunteen, mistä seuraa jännitystilojen ja ahdistuneisuuden laukeaminen. Samalla katoavat seksuaaliset tarpeet, ruokahalu ja kivut. Raakaoopiumista uutetaan morfiinia, josta voidaan valmistaa kemiallisen prosessin kautta heroiinia. Suomessa esiintyvä heroiini on useimmiten erisävyisen ruskeaa tai valkeaa jauhetta.