Sacha Baron Cohen diktaattori Saddam Husseinin rooliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisista hulvattomista rooleistaan tunnettu koomikko Sasha Baron Cohen on noussut tähdeksi muiden muassa Ali G, Borat ja Bruno -rooliensa merkeissä. Seuraavaksi vuorossa on hieman vakavampi rooli, sillä Cohen on kiinnitetty Saddam Husseinin rooliin.

Kyseessä on Zabibah and The King -nimiseen kirjaan perustuva elokuva The Dictator, jonka pääroolin lisäksi Cohen on mukana myös elokuvan käsikirjoittajana. Ensi-iltaan projekti on määrä saada toukokuussa 2012. Elokuvan ohjaa Larry Charles, joka ohjasi myös Brunon ja Boratin.

Sasha Baron Cohen avioitui viime vuonna näyttelijätär Isla Fisherin kanssa. Pari vihittiin salaa heidän Pariisin matkallaan. Pariskunta oli sitä ennen seurustellut kahdeksan vuoden ajan ja heillä on yhteinen tytär. Parin huhuttiin menevän naimisiin jo neljä vuotta sitten. Fisher tunnetaan muun muassa roolistaan elokuvassa Himoshoppaajan salaiset unelmat.