Bar Refaeli uhkeana pikkuhoususillaan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Leonardo DiCaprion tyttöystävä, huippumalli Bar Refaeli, teki viime vuonna näyttävän kansainvälisen läpimurron. Se sai alkunsa Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvasta, mutta sen jälkeen Bar on poseerannut lukuisissa mainoskampanjoissa ja lehdissä.

Viime keväänä Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Nyt kaunotar on mukana Passionata-alusvaatemerkin uudessa kampanjassa. Kaunotar näyttää mainoskuvissa todella seksikkäältä pienissä rintaliiveissä ja pikkuhousuissa. Kyseinen alusvaatemallisto kuuluu kevät/kesä 2011 –kampanjaan. Joulun ja uudenvuoden aikaan huippumalli suuntasi monien muiden supertähtien tapaan lomailemaan Meksikon Caboon. Siellä paparazzit ikuistivat hänet lähes päivittäin bikineissä.

Bar Refaeli seuraa parhaillaan miesystävänsä jalanjälkiä, sillä hänet nähdään tänä vuonna ensi-iltansa saavan Session-elokuvan tähtenä. Roolin tarkemmasta sisällöstä ei tosin ole vielä tietoa. Elokuvan ohjaa israelilainen Haim Bouzaglo. Session on psykologinen trilleri, joka kertoo manipuloivasta psykologista, jolle nuoresta potilaasta tulee pakkomielle. Eden-niminen rooli tuleekin olemaan Bar Refaelille ainutlaatuinen kokemus, sillä kyseessä on hänelle ensimmäinen elokuvarooli. Sarjoissa hänet on nähty useasti. Muiden muassa Pick Up –televisiosarja esitteli hänet aikoinaan Noa Zuckermanina.