Spice Girls -tähden yllätys: ”Kihloissa ja raskaana”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Emma ”Baby Spice” Bunton tuli aikoinaan tunnetuksi Spice Girls –yhtyeen laulajana. Yhtyeen hajottua kaunotar lähti soolouralle. Tähti on julkaissut kolme albumia, mutta ne eivät ole menestyneet naisen odottamalla tavalla. Nyt hän on otsikoissa parisuhteessaan tapahtuneen muutoksen takia.

Emma Bunton paljasti eilen illalla Iso-Britannian Dancing On Ice -televisio-ohjelmassa olevansa kihloissa ja raskaana. Hän on yksi kyseisen ohjelman tuomareista. Bunton esitteli sormuksensa kameralle, eikä hän peitellyt iloaan katsojilta. Tähti on ollut 11 vuotta parisuhteessa brittiläisen r&b-tähti Jade Jonesin kanssa. Pariskunnalla on kolmevuotias poikalapsi, nimeltään Beau. Lisää jälkikasvua on siis myös tulossa.

– Olen raskaana, mikä on perheellemme ihana asia. Beau odottaa sisarusta innolla, sillä hän on kaivannut siskoa tai veljeä. Kihlauduimme nyt Jonesin kanssa, ja olen todella iloinen sen vuoksi. Raskauteni ei hidasta hääsuunnitelmiamme, sillä haluamme Jaden kanssa pian naimisiin. Avioituminen ei ole meille kuitenkaan mikään velvoite, sillä voisimme elää myös avoliitossa. En pakottanut Jadea kosimaan minua. Avioliitto on yhteinen päätös, Emma Bunton kertoi Dancing On Ice -televisio-ohjelmassa.