Rocktähti pääsi sairaalasta – sydämen reikä paikattu

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poison-yhtyeen solisti Bret Michaels on ollut viime vuoden aikana useasti otsikoissa, sillä hän on uhmannut kuolemaa jo useamman kerran. Vakavasta aivoverenvuodosta viime keväänä kärsineen tähden sydämestä löytyi tuolloin reikä. Sydänleikkaus tehtiin pari päivää sitten ja se sujui hyvin.

Yahoo! News -julkaisu kertoo Bret Michaelsin lähteneen nyt St. Joseph -sairaalasta kotiin. Michaelsia hoitaneen sairaalahenkilökunnan mukaan tähti oli lähtiessään hyvällä tuulella. Sydämessä sijaitseva reikä hoidettiin menetelmällä, jolla on aina saatu aikaiseksi loistavia tuloksia. Michaelsin uskotaan toipuvan täysin. Lääkäri Mansour Assar kertoi Yahoo! News -julkaisulle Michaelsin voivan palata normaaliin päivärytmiin jo muutaman viikon sisällä.

– Löysimme reiän hänen sydämestään viime huhtikuussa. Tutkimme ja hoidimme häntä tuolloin aivoverenvuoron takia. Tässä uusimmassa leikkauksessa, mikä tehtiin maanantaina, laitoimme ensin katetrin Michaelsin nivuslaskimoon sydämessä. Katetrin avulla saimme sijoitettua hänen sydämeensä suljinlaitteen. Suljinlaite estää epänormaalin verenvirtauksen sydänkammioiden välillä. Se jää hänen sydämeensä hänen loppuelämänsä ajaksi, lääkäri Mansour Assar kertoi Yahoo! News -julkaisulle.

Ilman sydänleikkausta Bret Michaels olisi saattanut saada aivoinfarktin ja veritulpan. Tähti oli valmistautunut leikkaukseen verenohennuslääkkeillä ja alkoholittomuudella. Mies aikoo olla myös tulevaisuudessa absolutisti, sillä viina voisi tappaa hänet. Bret Michaels kertoi People-lehden joulukuisessa haastattelussa muuttaneensa täysin elämäntyyliään, sillä perhe-elämä ja kuntoutuminen ovat etusijalla. Bändielämä saa täten jäädä sivummalle.