Kendra Wilkinsonin raju lesbovideo vääriin käsiin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Playboy-kaunotar Kendra Wilkinson oli äskettäin otsikoissa miehensä, jalkapallotähti Hank Baskettin kanssa. Baskett ja Wilkinson halailivat ja hellivät toisiaan kameroiden edessä Hollywoodissa. Kuvien perusteella he näyttävät hyvin onnellisilta. Nyt Wilkinson hämmästyttää faninsa lesbovideolla.

Tällä kertaa se ei ole Kendra Wilkinsonin itsensä julkaisema. Kyseessä on Wilkinsonin ystävän, Taryan Ryanin, työstämä kotivideo hänen ja Wilkinsonin lesboseksistä. Videota ei ole vielä julkaistu, mutta Ryan on kuitenkin aikeissa tehdä sen lähiaikoina. Video on kuvattu Wilkinsonin ensimmäisen amatööripornovideon jälkeen. Amatöörivideon Wilkinson teki entisen miesystävänsä, Justin Fryen kanssa. Radar Online –julkaisu kuuli uudesta lesbovideosta lähteeltä.

– Wilkinsonilla ja Ryanilla oli tuolloin poikaystävät, ja he olivat neljästään liikkeellä. Poikaystävät kuvasivat nauhan ja se on todella pitkä, noin 45 minuuttia. Sen aikana ei mitään jätetä mielikuvituksen varaan. Kaikki alkoi niin, että naiset alkoivat hulluttelemaan. He suutelivat toisiaan ja kihertelivät. Valot sammutettiin, mutta videokamera oli varustettu yökuvauksella, joten video saatiin kuvattua, lähde kertoi Radar Online -julkaisulle.

Kendra Wilkinson oli viime keväänä kovasti otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena.