Demi Lovato vapautuu vieroituksesta: ”Vapaus koittaa!”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

18-vuotias teinitähti Demi Lovato on ollut jo viikkokausia tiiviisti otsikoissa hakeuduttuaan taannoin vieroitushoitoon. Teinitähteä on syytetty myös pahoinpitelystä, sillä hän iski nyrkillä taustatanssijaansa Alex Welchiä. Welch sai mustan silmän, mutta Lovato selvisi pahoinpitelysyytteestä rahalla. Nyt Demi Lovato on otsikoissa iloisemman uutisen vuoksi.

Zach Taylor –nettisivusto sai tietoonsa, että Demi Lovato pääsee vieroituksestaan kotiin ensi viikolla. Vieroitushoito on sivuston mukaan toiminut hyvin, sillä nuori kaunotar vaikuttaa olevan henkisesti tasapainossa. Lovato hakeutui vieroitushoitoon muiden muassa juuri henkisten ongelmiensa vuoksi, joten hoito on täten tuottanut tulosta. Lähde kertoi Lovaton olevan tällä hetkellä todella onnellinen, sillä hän on päässyt eroon pahoista tavoistaan.

– Demi on tehnyt ison muutoksen elämäänsä. Hän on hyvin onnellinen ja iloinen siitä. Hän on muuttanut ulkoista tyyliään, sekä sisäistä asennettaan muita ihmisiä kohtaan. Demi odottaa tulevaisuuttaan suurella innolla. Ensi viikolla koittaa vapaus, eikä hän aio enää tehdä tyhmyyksiä. Welchin lyöminen oli virhe, mutta onneksi tilanne selvitettiin, lähde kertoi Zach Taylor –nettisivustolle.

Demi Lovaton väitetystä seksivideosta on myös kohuttu paljon julkisuudessa. Sen olemassaoloa ei ole saatu varmistettua, mutta Demiä aiotaan kuitenkin suojella kaikin keinoin. Suojelija löytyy yllättävältä taholta, sillä TMZ-julkaisu kertoo henkilön olevan aikuisviihdealan ammattilainen. Vivid Entertainment –aikuisviihdeyhtiön pääpomo Steve Hirsch aikoo nimittäin tehdä kaikkensa Demin puolesta. Jos nauha ilmaantuu niin Hirsch on luvannut ostaa ja tuhota sen.