Huippumalli rakentaa ökytaloonsa oman baarin: ”Seksuaalisuus valloilleen”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huippumalli Kate Moss oli vastikään otsikoissa italiaisen Vogue-lehden työstämän videon takia. Moss nähtiin videolla rintaliiveissä ja pienessä hameessa. Ennen videouutista Kate Moss oli otsikoissa kotinsa uuden 1,1 miljoonaa euroa maksaneen kuntosalinsa vuoksi. Nyt Kate Moss on päättänyt tehdä talosta juhlapaikan.

Lontoon Highgatessa sijaitseva talo maksaa noin 9,2 miljoonaa euroa. The Sun -lehden saamien tietojen mukaan Kate Moss haluaa asuinrakennukseensa myös oman baarin. Tilaan sisältyisi myös esiintymislava, jolla voisi esitellä laulutaitojaan. Lähteen mukaan Kate Moss on rakastunut uuteen taloonsa, sillä se on täydellinen paikka isoja juhlia varten.

– Kate Moss aikoo pitää uudessa talossaan suuria juhlia. Vieraat voivat juoda hänen baarissaan ja laulaa karaokea. Lavalle pääsee jokainen, joka haluaa esitellä laulutaitonsa muille kutsuvieraille. Massiivisilla sohvilla on mukava istua. Kaiken tämän ohella tarjolla on myös vain aikuisille tarkoitettu tila. Siellä voi päästää seksuaalisuuden valloilleen, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Moss nähtiin taannoin Love Magazine -lehden kansikuvassa keskellä intohimoista suudelmaa malli Lea T.:n kanssa. Mallina tutuksi tullut Kate Moss osaa myös laulaa – ainakin lähipiirin mukaan. Pop Eater -julkaisu kertoo naisen työstävän parhaillaan albumia miesystävänsä Hincen kanssa. Mies on Kills-yhtyeen kitaristi, joten ammattitaitoa löytyy. Kyseessä ei ole Kate Mossin ensimmäinen askel kohti musiikkimaailmaa. Malli kirjoitti nimittäin aikoinaan ex-miehensä Pete Dohertyn bändille neljä kappaletta. Moss esiintyi myös mukana yhdessä Dohertyn biisissä. Tämän lisäksi Moss on esiintynyt yhdessä Oasis ja Lemonheads-yhtyeiden kanssa.