Kim Kardashianin entistä timmimpi vartalo hurmaa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Muodoistaan ja alastonkuvistaan aikoinaan tunnetuksi tullut Kim Kardashian oli joulukuussa tehdyn laskelman mukaan maailman parhaiten ansaitseva realitytähti. Kim tienasi viime vuonna kuusi miljoonaa dollaria. Nyt kaunotar on otsikoissa laihtumisensa takia.

Kim Kardashian kuvattiin äskettäin Los Angelesissa tiukoissa farkuissa ja pienessä topissa. Kaunottaren ulkomuoto on kuitenkin muuttunut verrattuna tähden aikaisempaan ulkonäköön. Jalat näyttävät hoikemmilta, kuten myös Kardashianin kasvot.

Peppu on kuitenkin pysynyt muhkeana, joten siltä osin kaunotar on edelleen oma itsensä. Kimin sisko Kourtney Kardashian kertoi taannoin laihduttaneensa 20 kiloa vuodessa. Fanit epäilevät Kimin tähtäävän nyt samaan päämäärään.

Viime aikoina Kim Kardashian on ollut otsikoissa uuden miesystävänsä, New Yorkissa asuvan koripallopelaaja Kris Humphriesin takia. Kim aikoo muuttaa suhteen vuoksi New Yorkiin. Pariskunta aikoo muuttaa yhteen heti kun se on mahdollista. Kim Kardashian on jo aloittanut sopivan asunnon etsimisen.