Gael Garcia riisui kaiken uudessa elokuvassaan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Gael Garcia aloitti näyttelijäuransa 14-vuotiaana. Läpimurron hän teki vuonna 2000 elokuvalla Amores Perros. Tämän jälkeen oli vuorossa Isä Amaron rikos, joka sai kolme Oscar-ehdokkuutta. Nyt 32-vuotias Garcia paljastaa näytelleensä uusimmassa elokuvassaan täysin alasti.

Kyseinen elokuva on nimeltään A Little Bit of Heaven, ja Gael Garcian kanssa elokuvassa nähdään myös Kate Hudson. Garcia tunsi itsensä niin rennoksi kameran edessä, ettei hänelle tuottanut vaikeuksia näytellä elokuvan seksikohtauksia. Garcia vetäisi vain vaatteensa pois, eikä se aiheuttanut mitään ongelmia hänelle itselleen. Kuvausryhmä tottui miehen leppoisaan asenteeseen nopeasti. Kate Hudson kertoi asiasta Graham Nortonille brittiläisessä televisio-ohjelmassa.

– Garcia oli täysin alasti, eikä se haitannut häntä. Hän oli sinut alastomuutensa kanssa. Paljastan nyt pienen intiimin salaisuuden alastonkohtauksista. Kohtauksissa miehet nimittäin laittavat nimittäin sukan ”sen” päälle, koska he eivät kykene näyttämään penistään vastanäyttelijälle. Garcia oli kuitenkin aivan rentona ilman sukkaa, mikä vaikutti kuvausilmapiiriin, Kate Hudson kertoi Graham Nortonille.

– Alastomuus teki meistä ystäviä. Koko tiimi ystävystyi muutamassa viikossa, mikä teki yhteistyöstä helppoa. Alastoman miehen näkeminen ja seksikohtauksen filmaaminen eivät ole mitään helppoja asioita, mutta hänen kanssaan ne onnistuivat. Sen kuitenkin kerron, ettei se mitenkään sytyttänyt minua seksuaalisesti. Teimme vain työtämme.