Haluatko löytää sen oikean? Kysy ensitreffeillä nämä kolme kysymystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmissuhteisiin ja seurusteluun liittyviä tutkimuksia on tehty maailmalla runsaasti, mutta ne eivät useinkaan ole kovin käytännönläheisiä. Nyt deittipalvelu OK Cupid kertoo tutkineensa 34.260 tosielämän pariskuntaa ja paljastaa varsin mielenkiintoisia tuloksia.

Julkaisu on selvittänyt muiden muassa ne kolme kysymystä, joiden avulla ihmisten on helpointa selvittää onko puolisoehdokkaasta mahdolliseen pidempäänkin ihmissuhteeseen. Niihin samalla tavalla vastanneet olivat nimittäin eläneet pisimpään yhdessä. Kaikki ovat lisäksi kysymyksiä, jotka voi ja pitäisi esittää jo ensimmäisillä treffeillä. Nämä maagiset kysymykset ovat seuraavat:

– Pidätkö kauhuelokuvista?– Oletko koskaan matkustanut yksin vieraassa maassa?– Olisiko hauskaa myydä kaikki ja elää purjeveneessä?

OK Cupidin mukaan peräti 32 prosenttia menestyksekkäistä pareista vastasi samalla tavalla kaikkiin kolmeen kysymykseen. Deittipalvelu sai tulokset vertaamalla käytöstä poistettuja seuranhakuprofiilejaan toisiinsa. Profiilin poistajalta kysytään syytä poistoon, ja mikäli syynä oli kumppanin löytyminen, palvelu kysyi kumppanin mahdollista profiilia. Tämän jälkeen palvelu vertasi profiileja toisiinsa. Näin saatiin tiivistettyä ihmissuhteisiin vaikuttavia seikkoja.