Petri Nygård: ”En tiedä koko v**un politiikasta mitään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nelosen Maria! -ohjelmassa nähtiin tänään vieraana kohuräppäri Petri Nygård, joka on tehnyt erittäin menestyksekkään paluun kotimaisen hiphopin kärkikaartiin. Artistin Selvä päivä -musiikkivideota on katsottu YouTubessa jo yli kaksi miljoonaa kertaa.

Haastattelussa suosikkiräppäri joutui kommentoimaan myös suosionsa salaisuutta.

– Siis mä en voi v**tu tietää. En mä ymmärrä ittekään. Mä nyt vaan teen tätä musiikki. Mä oon aina tehnyt musiikkia. Mulla menee kaikki Googlet ja Facebookit ihan…. Mä vaan vedän ne keikat ja mulla on v**un kivaa. En mä oo täällä synkistelemässä enkä vetämässä ranteita auki. Musiikki, se on se fiilis, Petri Nygård kertoi.

Samalla Nygård totesi, että ei tiedä politiikasta mitään eikä myöskään välitä koko aiheesta.

– Rehellisesti mä en tiedä koko v**un politiikasta mitään. Mua ei kiinnosta se, mä en äänestä, enkä mä voi tehdä biisiä siitä. Joku haastattelija kysyi multa että ”Mitä mieltä sä oot Suomen ulkoministeristä?” Se kysyi että tiäksää kuka se on? Mä kysyin että onkse se ruskettunut valkohampainen maratoonarijäbä? Nygård totesi.