Ashley Greene antoi kenkää poptähti-poikaystävälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffan kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Hän on seurustellut jo kuukausien ajan The Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Joe Jonasin kanssa, mutta nyt suhde on päättynyt.

Läpimurtonsa julkkistähdeksi Ashley teki kun hänen alastonkuvansa päätyivät aikoinaan julkisuuteen. Sittemmin Greene on kuitenkin tehnyt myös alastonmallin töitä ja näytellyt Twilight-elokuvissa. Nyt People-lehti kertoo Ashleyn eronneen Jonesista.

23-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene nousi viime vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon. Paparazzien alituisesti piirittämä tähti lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Green lähiaikoina muiden muassa elokuvissa LOL: Laughing Out Loud, The Apparation ja Butter.