Aubrey O’Day riisui kaiken mainokseensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Danity Kane -tyttöyhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut amerikkalainen julkisuuden moniottelija ja Playboy-malli Aubrey O’Day on ollut viime aikoina otsikoissa tähdittäessään Las Vegasissa Peepshow-esitystä yhdessä muiden muassa kollegansa Holly Madisonin kanssa.

Nyt povekas tyttöbändiläinen on riisunut kaiken uuden All About Aubrey -ohjelmansa rohkeaan mainoskuvaan. Viime kuussa hän nakuili vastaavassa mainoksessa yhdessä julkkiskaunotarten Tiffany Paladinen ja Stephanie Spiropoulosin kanssa, mutta nyt hän makaa mainoksessa täysin alastomana yksin.

Aubrey O'day

25-vuotias Aubrey O’Day on toiminut monipuolisella urallaan muiden muassa laulajana, tanssijana, näyttelijänä, lauluntekijänä ja muotisuunnittelijana. Hän on poseerannut TV Guiden lisäksi myösPlayboy ja Blender -lehtien sivuilla. Aubrey oli aiemmin mukana Danity Kane -yhtyeessä, mutta ilmoitti viime syksynä eroavansa bändin riveistä.