Haukkui pulleaa naista valaaksi – Jackass-tähti hakattiin tajuttomaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jackass-tähti Bam Margera on joutunut viime aikoina useita kertoja vakaviin vaikeuksiin. Viime kesänä hänet kiidätettiin sairaalaan ja siellä teho-osastolle hänen jouduttuaan naisen pahoinpitelemäksi. Sairaalassa hänellä todettiin aivoverenvuoto, joka ei kuitenkaan ollut vakava.

Nyt sama meno on jatkunut, sillä Bam Margera on joutunut jälleen rusikoitavaksi. Tällä kertaa hurjapää menetti malttinsa viime torstaina, kun joku kritisoi häntä bileissä. Siitä suivaantunut julkkistähti ryhtyi haukkumaan kritiikin antajaksi olettamaansa naista värikkäin sanakääntein.

– Nimitin häntä merisaukoksi ja kysyin mitä hän tekee Texasissa. Sanoin että hänen pitäisi olla Alaskassa makaamassa jäävuorella, koska hän on rantautunut valas, Bam Margera kertoi TMZ-julkaisulle.

Vuodatuksen jälkeen naisen ystävä puolestaan suivaantui ja iski Margeran kanveesiin. Tämän jälkeen myös valaaksi haukuttu nainen iski häntä nyrkillä, jolloin Margera menetti tajuntansa. Jackass-tähti kertoo verkkosivuillaan olleensa tajuttomana seitsemän minuutin ajan ja heränneensä sen jälkeen verisenä. Kaiken lisäksi joku varasti hänen 500 dollarin rannekorunsa.