Rintojen koot listattiin maittain – Pohjoismaissa suurimmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin tutkimuksesta, jossa eri maat asetettiin järjestykseen miesten penisten pituuden perusteella. Suomi ei ollut tuossa listauksessa niin sanotusti juhlakunnossa, sillä maamme sijoittui nimittäin sijalle 85.

Nyt vuorossa on kuitenkin toinen listaus, jossa maat on vuorostaan listattu naisten rintojen perusteella. Tällä kertaa kyse ei ole ollut kuitenkaan kovin tarkasta mittauksesta, koska rintojen koot on pantu järjestykseen vain kuppikoon perusteella.

Target Map -julkaisun julkaiseman tuloskartan perusteella maailman maailman suurimmat rinnat löytyvät Norjasta, Ruotsista, Suomesta ja Venäjältä, joissa kaikissa keskimääräinen kuppikoko on suurempi kuin D. Listauksen luotettavuutta heikentää tosin se, että tietojen lähdettä ei kerrota. Siitä huolimatta listaus on jo saanut runsaasti julkisuutta ympäri maailmaa. Julkaistua listausta tulee siis lukea lähinnä viihteellisestä näkökulmasta.