Järkyttävä video julki: Miljoonia kiljuvia sikoja haudattiin elävältä

Ohhoh! · Stara.fi

Tässä artikkelissa ei ole mitään viihteellistä. Se ei ole viihdeuutinen, eikä sitä ole myöskään julkaistu viihdeuutiset-kategoriassa. Tapaus ansaitsee kuitenkin tulla myös suomalaisten tietoon. Artikkeliin liittyy video, joka sisältää erittäin voimakasta materiaalia. Pahoittelemme jo etukäteen videon mahdollisesti aiheuttamaa mielipahaa ja suosittelemme, että herkimmät katsojat jättävät sen katsomatta.

Olemme aiemmin kertoneet kuinka japanilaiset ovat jo vuosien ajan surmanneet kymmeniätuhansia puolustuskyvyttömiä delfiinejä. Nyt käsiteltävä tapaus on vähintään yhtä järkyttävä ja sekin ansaitsee tulla ihmisten tietoon ympäri maailmaa. Kyseessä on Japanin naapurissa Etelä-Koreassa kuluneen talven aikana hallituksen siunauksella toteutetusta uskomattomasta eläinrääkkäyksestä, jossa miljoonia eläimiä on haudattu elävältä sairauksien leviämisen estämiseksi.

Kahdeksan miljoonan eläimen joukossa on ollut tähän mennessä noin kolme miljoonaa sikaa, jotka olisi voitu helposti lopettaa myös inhimillisin keinoin. Sen sijaan kauhusta ja tuskasta kiljuvat eläimet päätettiin tukehduttaa hitaasti hengiltä valtavissa joukkohaudoissa. Sikojen karmaisevasta kohtalosta on nyt päätynyt verkkoon järkyttävää videomateriaalia Coexistence of Animal Rights on Earth -järjestön toimesta. Video on kuvattu reilu kuukausi sitten, 21. helmikuuta 2011 Icheonissa, Kyungin provinssissa. Etelä-Koreassa harrastettavaa ennennäkemättömän julmaa eläinrääkkäystä voi vastustaa allekirjoittamalla vetoomuksen tästä linkistä.