Tytär imetti isäänsä pelastaakseen hänen henkensä

Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalta kantautuu aika ajoin erikoisiakin selviytymistarinoita, mutta eräs niistä aiheutti taannoin poikkeuksellisen paljon keskustelua, joka on jatkunyt yhä edelleen. Nyt on nimittäin noussut uudelleen esiin tapaus, jossa tytär imetti isäänsä pelastaakseen tämän hengen.

25-vuotias Sonia Ortiz-Allen menetti ensin Maria-äitinsä syöpään ja pian myös hänen isänsä Richard Allen sairastui. Tytär ei ollut paikalla kun äiti sairastui ja menehtyi nopeasti, joten hän soimasi itseään asiasta. Vuonna 2005 hänen isänsä sairastui myös syöpään, joten hän päätti tehdä isänsä eteen kaikkensa. Isä paranikin syövästä, mutta sairaus uusiutui vuonna 2009.

Samoihin aikoihin tytär oli tullut raskaaksi poikaystävälleen, mutta mies jätti hänet kesken raskauden. Ricky-pojan synnyttyä hän aloitti nopeasti rintaruokinnan. Tämän jälkeen tytär huomasi lehdessä artikkelin, jossa kerrottiin rintamaidon auttavan syöpään tuhoamalla syöpäsoluja.

– Huomasin lampun syttyvän pääni päällä. Sitä isäni tarvitsee! Se kuulosti hieman oudolta, mutta olisiko parempi tehdä jotain hieman ällöttävää kuin antaa isän kuolla? Kerroin asiasta isälle ja hän luuli minun seonneen. Hän empi aluksi, mutta sitten komensin häntä juomaan rintamaitoani, Sonia kertoi Closer-lehdelle.

– Myöhemmin lääkäri totesi että ei siitä ainakaan mitään harmia ole. Sittemmin isä nautti päivittäin annoksen rintamaitoani ja se tuntui kerta kerralta vähemmän oudolta. Lopulta teimme smoothieita, omeletteja ja jopa kakkuja.

Isän tila on parantunut rintamaidon käytön aloittamisen jälkeen, mutta hän ei ole vielä selvinnyt syövästä. Lääkärit ovat kuitenkin toiveikkaita.