Hurja tempaus: Teinipoika polkee omatekoisella pyörällä Keravalta Rovaniemelle

Ohhoh! · Stara.fi

Viime kesänä Kaivuri-Jukka ajeli moottorivoimalla ympäri Suomea, mutta keravalainen 15-vuotias Artjom Totsenoi voidaan ensi kesänä nähdä ajamassa Suomen teillä itse suunnittelemallaan ja omatekoisella chopper-polkupyörällään. Hän aikoo nimittäin pyöräillä noin 800 kilometrin matkan Keravalta Rovaniemelle.

Chopper-poika

– Minulla on jo chopper-pyörä, mutta ajattelen että teen toisen chopper-malli, koska ensimäinen projekti painaa 45 kiloa ja haluaisin tehdä taas ihan uuden erikoisen mallin. Eräänlaisen sport-mallin. Siitä pitäisi tulla kolme metriä pitkä, Artjom Totsenoi kertoi Staralle.

Nuoren miehen urakkaa voi seurata hänen Facebook-sivuillaan, jossa on julkaistu myös kuvia.

– Tein päätöksen matkasta jo lokakuussa, kun aloin tehdä chopper-suunnitelmaani. Matkaa tulee ehkä noin 900 kilometriä. Etsin parhaillaan sponsoreita chopperin rakentamiseen. Tarvitsen ehkä noin 800 euroa ja sitten jonkun seuraamaan minua matkailuautolla, Chopper-poika kertoi vielä Staralle.