Tuottaja vahvisti huhut: ”Seksikohtauksessa nähtiin oikea yhdyntä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-elokuvissa nähdään runsaasti seksikohtauksia, ja tänäkin vuonna monien elokuvien rohkeita kohtauksia on ruodittu lehdistössä saakka. Erityisen paljon on käsitelty The Black Swan ja Love And Other Drugs -elokuvien kohtauksia. Niissä seksi on ollut kuitenkin näyteltyä.

Lähtökohtaisesti kaikkien elokuvien seksikohtaukset ovat näyteltyjä, ja monet naistähdet ovatkin viime aikoina kertoneet kuinka juuri he saavat kohtaukset näyttämään aidoilta. Nyt poikkeus on kuitenkin vahvistanut säännön, sillä eräässä elokuvassa seksikohtaus olikin tuottajien väitteiden mukaan aitoa toimintaa.

Kyseessä on vuonna 1973 ensi-iltansa saanut maineikas jännityselokuva Don’t Look Now, jossa Donald Sutherland ja Julie Christie nähtiin harrastamassa seksiä. Nyt elokuvapomo ja Variety-lehden toimittaja Peter Bart on vahvistanut jo vuosia liikkuneet huhut siitä, että kohtaus olikin näyttelemisen sijaan todellista seksiä.

– Oli selvää, että he eivät enää näytelleet, vaan harrastivat seksiä kameroiden edessä, Bart kertoo kirjassaan.

Kohtauksen nähtyään Julie Christien miesystävä Warren Beatty vaati kohtauksen leikkaamista elokuvasta. Elokuvan tuottaja Michael Deeley kiisti vuonna 2008 että kyseessä olisi ollut oikea yhdyntä.