Jeesuksen kasvot ilmestyivät pizzaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa raportoidaan aika ajoin tapauksista, joissa uskonnollisten hahmojen, kuten esimerkiksi Jeesuksen ja Neitsyt Marian, kasvot ovat ilmestyneet erilaisiin tuotteisiin ja paikkoihin, kuten muiden muassa pellolle ja Ikean oveen. Lisäksi kasvoja on nähty monissa ruoka-aineissa.

Yksi tunnetuimmista lienee paahtoleipään aikoinaan ilmestyneet Jeesuksen kasvot. Nyt lista kasvaa yhdellä uudella elintarvikkeella, sillä Australiassa Jeesuksen kasvot on nyt löydetty myös pizzasta. Asiasta kertoneen News.com.au -julkaisun mukaan kyseessä oli Brisbanessa sijaitsevan Posh Pizza -pizzerian juustopizzasta.

Pizzan juustoihin ilmestyi nimittäin miehen kasvoja muistuttava kuvio, ja kuva levisi nopeasti julkisuuteen. Pizza jäi syömättä ja nyt sitä kaupitellaan eBay-nettihuutokaupassa eniten tarjoavalle. Tänä aamuna hinta oli noussut jo 102 Australian dollariin.