Serena Williams rannalla bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tennistähti Serena Williams on pysynyt viime aikoina poissa tenniskentiltä loukkaantumisiensa vuoksi. Urheilumaailman muodokkaimpiin tähtiin lukeutuva Williams on joutunut laittamaan menestyksekkään uransa hetkeksi jäihin toipuakseen vammoistaan pelikuntoon. Tennistähti onkin myöntänyt pitkän pelitauon aiheuttaneen hänelle jopa masennusta.

Nyt Williams on kuvattu varsin iloisissa tunnelmissa Miamissa rannalla esittelemässä bikinikuntoaan. Tenniskaunotar oli tällä kertaa valinnut ylleen varsin räväkän väriset bikinit.

Serena Williams aloitti tennisuransa jo vuonna 1995 ja on sittemmin saavuttanut monia merkittäviä voittoja urallaan. Urheilumaailman tähdeksi Serena nousi yhdessä siskonsa Venus Williamsin kanssa. 29-vuotias Serena on voittanut urallaan muiden muassa kultaisen olympiamitalin peräti kahdesti.

Uusimmat