Pilakuva Soinista ja Kataisesta leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilisten eduskuntavaalien tulosta on ruodittu erityisen paljon sosiaalisessa mediassa, joka on nyt ollut ensimmäistä kertaa näkyvästi mukana vaaleissa ja vaalien jälkipuinnissa. Erityisesti Perussuomalaisten jytkymäinen vaalivoitto on aiheuttanut närää monissa käyttäjissä.

Eilisestä illasta saakka yhteisöpalveluissa, kuten Facebookissa ja Twitterissä, on levinnyt nopeasti todennäköisesti vaalien hauskin pilakuva, jossa Jyrki Katainen ja Timo Soini nähdään kahvittelemassa keskenään Perussuomalaisten vaalivoiton jälkeen. Pilakuvan tekijästä ei ole saatu tietoa.

– Tuota, mitä siellä hallituksessa pitäisi sitten oikein tehdä? Timo Soini kysyy Kataiselta.

– Haha, v**ustako minä tiedän, Jyrki Katainen vastaa nauraen.

Katainen Soini