Sila Sahin riisui Playboy-lehdessä: ”Perhe hylkäsi minut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muslimimaissa ei tunnetusti siedetä naisen paljasta pintaa, ja viime aikoina monista maista onkin raportoitu kuinka pornografian hallussapito ja katseleminen on vienyt miehiä jopa vankilaan. Nyt Playboy-lehti esittelee kuitenkin ensimmäisen muslimimallinsa.

25-vuotias turkin-saksalainen Sila Sahin on ensimmäinen musliminainen, joka on koskaan poseerannut maailman tunnetuimman miestenlehden sivuilla. Berliinissä nykyisin asuva Sahin on ajankohtainen esimerkki siitä miten myös muslimimaailma on muuttumassa. Samalla hän on kuitenkin saanut maksaa poseerauksistaan kovan hinnan.

Aiemmin Sila Sahin on näytellyt saksalaisessa saippuasarjassa, ja silloin hänen turkkilainen perheensä oli ylpeä saavutuksesta. Nyt kun Sila on riisunut vaatteensa miestenlehdessä, on tilanne muuttunut täysin päinvastaiseksi. Neitokaisen mukaan hänen perheensä on hylännyt hänet kokonaan eikä halua pitää enää mitään yhteyttä. Lehden kansikuvassa hän poseeraa toinen rinta paljaana. Sila Sahin itse on kommentoinut tilannetta siten, että hän on nyt ”viimeinkin vapaa lapsuutensa tiukoista rajoituksista”.

sila sahin