Siperian kuollut UFO-mies oli teinipoikien huijaus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkoina ympäri maailmaa on tehty selvästi aikaisempaa enemmän erilaisia havaintoja tunnistamattomista lentävistä esineistä, eli ufoista. Viime päivinä ympäri maailmaa on hämmänstelty netissä julkaistua videota, jossa nähdään mahdollisesti menehtyneen ulkoavaruuden olion ruumis.

Video kuvattiin pian sen jälkeen, kun Venäjällä raportoitiin ufon pudonneen maahan. Siinä pienokokoinen olio näyttää menettäneen jalkansa putoamisessa ja paleltuneensa lumihankeen. Nyt videon tekijät ovat tunnustaneet, että kyseessä oli huijaus. Video sai niin suuren huomion mediassa, että myös Venäjän johto kiinnostui asiasta. 18-vuotias Timur Hilall ja 19-vuotias Kirill Vlasov tunnustivat teon poliisikuulusteluissa ja kertoivat muotoilleensa ”alienin” leivästä ja kanannahasta.

Jo aiemmin Skeptical Inquirer -lehden toimittaja Benjamin Radford katsoi videon ja totesi, että mikäli kyseessä olisi aito kotivideo, se ei alkaisi televisiomaisella panoroinnilla ympäröivästä maisemasta. Lisäksi kuvassa nähtävä ulkoavaruuden olento näyttää hänestä kumiselta lelulta.