Beyoncen upea muodonmuutos: ”Kuin teinityttö”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Grammy-palkittu artisti Beyonce Knowles julkaisi äskettäin odotettua uutta materiaalia. 2000-luvun menestyneimpiin naisartisteihin lukeutuvan Beyoncen neljännen albumin ensimmäinen singlelohkaisu Run The World (Girls) sai äskettäin ensisoittonsa.

Nyt Beyonce on esitellyt myös uudistuneen tyylinsä paparazzeille. Muodonmuutos on tehnyt kaunottaresta huomattavasti aikaisempaa nuorekkaamman, sillä hänen iästään lähti kerralla pois kymmenen vuotta. 29-vuotias poptähti kuvattiin tällä kertaa Pariisissa, jossa hänet nähtiin pienessä mekossa.

Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Kolme vuotta sitten julkaistun I Am… Sasha Fierce –albumin Single Ladies, If I Were A Boy, Diva, Halo ja Sweet Dream -singlet rohmusivat Grammyja ja ovat menestyneet ympäri maailmaa radio-ja singlelistoilla. Kesäkuussa laulajatar saapuu Eurooppaan ja konsertoi Glastonbury-festivaalilla.