Johanna Tukiainen: ”Rikosilmoitus ja tutkintapyyntö Facebook-huijauksesta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka kohujulkkis Johanna Tukiaisen nimissä huijataan parhaillaan Facebook-käyttäjiä. Huijaussivulle kalastellaan kävijöitä väittämällä, että Johanna Tukiainen olisi menehtynyt.

Iltalehden uutislinkiksi naamioidun linkin takaa paljastuu Iltalehden artikkelin sijaan MBnet.fi -palvelussa ylläpidettävä huijaussivusto, jossa käyttäjän selain jumiutuu ja hän joutuu klikkailemaan kymmeniä kertoja. Johanna Tukiainen on nyt suivaantunut kuolinväitteistään. Hän ilmoitti Staralle ryhtyneensä asian takia oikeudellisiin toimenpiteisiin syyllisen kiinni saamiseksi.

– Teen taas rikosilmoituksen ja juristini tekee tutkintapyynnön, Johanna Tukiainen kertoi hetki sitten Staralle.

Stara tapasi Tukiaisen viime viikonloppuna keikkapaikan backstagella. Tuolloin tallennetun videohaastattelun ensimmäisen osan voi katsastaa tästä ja paljastavan keikan kuvagalleria löytyy puolestaan tästä.