Petri Nygård julkaisi irstaan musiikkivideon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen kohuräppäri Petri Nygård on julkaissut uuden musiikkivideon kappaleestaan Villi ja vi**n vapaa. Alkuvuoden suurimmasta kotimaisesta hitistä vastannut hiphop-artisti on valinnut tällä kertaa videon teemaksi Simpsonit-sarjan ja lukuisat muut piirrossarjat.

Heti videon alussa nähdään kuinka Bart Simpson kirjoittaa kappaleen alatyylisen nimen roskakoriin spraymaalilla. Myös sen jälkeen nähtävä bändi ja itse Nygård on toteutettu samassa hengessä, mutta mukaan mahtuu parodiaa myös sekä South Parkista että Angry Birds -pelihahmoista.

Petri Nygård

Kuva: YouTube

Heidän lisäkseen mukana ovat myös muiden muassa Iines ja Aku Ankka, Hämähäkkimies, Vaaleanpunainen pantteri, Kiss, Eminem, Michael Jackson, Miss Piggy, Smurffit ja Bin Laden sekä Lumikki, jonka irstasta esiintymistä on jouduttu sensuroimaan.