Historian noloin Haluatko miljonääriksi -jakso: ”Myötähäpeän huipentuma”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähtiin jokunen vuosi sitten Haluatko miljonääriksi? -visailuohjelma, mutta formaatti tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi viimeistään sen ympärille kietoutuneen Slummien miljonääri -menestyselokuvan myötä. Ohjelmaa esitetään edelleen kymmenissä maissa, kuten esimerkiksi Yhdysvalloissa.

Pari vuotta sitten ohjelman amerikkalaisversiossa nähtiin todennäköisesti koko formaatin yksi noloimmista jaksoista, kun kisaan osallistui eräs komea sotapoika näyttävässä univormussaan. Ohjelman juontajana toiminut nainen oli nimittäin hänen edessään kuin sulaa vahaa, eikä kaunotar suinkaan piilotellut tunteitaan katsojilta.

Kotikatsomoissa kärsittiinkin myötähäpeästä, kun visailuemäntä flirttaili täysin estottomasti kilpailijan kanssa. Nyt video on noussut uudelleen otsikoihin, kun amerikkalaislehti kaivoi sen arkistojen kätköistä ja samalla se on levinnyt muutaman päivän ajan nopeasti myös Facebookissa.