Spermapankkiautomaatti on nyt täyttä totta – katso kuva laitteesta

Ohhoh! · Stara.fi

Siemennesteen luovuttamisella on Suomessakin jo pitkät perinteet, ja se on pelastanut lukemattomia lapsettomia pariskuntia. Samalla luovuttajien henkilöllisyyksistä ja niiden paljastamisesta jälkikasvulle on käyty runsaasti keskustelua. Vähemmälle keskustelulle on kuitenkin jäänyt varsinainen luovutustapahtuma.

Kahvipöytäkeskusteluissa on naureskeltu jo pitkään utopiselle ajatukselle eräänlaisesta spermapankkiautomaatista, jossa luovuttaja voisi tehdä ”talletuksen”. Nyt sellainen ei ole enää utopiaa, vaan täyttä totta.

China International Medical Equipment -messuilla on nimittäin nyt esitelty SanWe-yhtiön valmistama laite, joka simuloi naisen vaginaa ja mahdollistaa aikaisempaa yksinkertaisemman ja nopeamman luovutuksen. Sen kerrotaan hierovan, imevän, värisyttävän ja puristavan miehen penistä kuin aidossa tilanteessa. Laitetta myös esiteltiin messuilla, mutta tarina ei kerro kuinka autenttisesta esittelystä oli kyse.


Kuva: SanWe

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat