Julkkiskaunottaren ronski masturbointipaljastus yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-kaunotar Kendra Wilkinson on ollut kevään aikana runsaasti otsikoissa osallistuttuaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailun jenkkiversioon. Jalkapallotähti Hank Baskettin kanssa naimisissa oleva neitokainen hämmästytti taannoin faninsa lesbovideolla, joka vuoti yllättäen julkisuuteen.

Nyt Kendra on kertonut avoimesti kotiäitinä olostaan naistenlehden haastattelussa. Erityisen vapaasti hän kertoi masturbointitavoistaan.

– Neuvoni tuoreille äideille on terveen järjen käyttäminen. Ruumis kyllä kertoo mitä se haluaa. Minä masturboin paljon! En halua vain yhtä orgasmia, vaan monta. Elän paheeni kanssa joka päivä ja masturboin ehkä hieman liiankin paljon, Kendra Wilkinson kertoi Betty Confidential -lehdelle.

Edellä mainittu lesboideo oli kuvattu Wilkinsonin ensimmäisen amatööripornovideon jälkeen. Amatöörivideon Wilkinson teki entisen miesystävänsä, Justin Fryen kanssa. Kendra Wilkinson oli viime keväänä kovasti otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena.