Tutkimus: Näin moni pitää suihkussa virtsaamista hyväksyttävänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka suosittu amerikkalainen College Humor -verkkosivusto on tehnyt kyselyn opiskelijaikäisille käyttäjilleen. Kysymykset liittyivät pääosin seksiin ja seksielämään, mutta mukana oli myös hygieniaan liittyviä kysymyksiä.

Kyselyssä selvisi, että 20 prosenttia pitää suihkussa virtsaamista hyväksyttävänä, kun 42 prosenttia taas ei hyväksynyt sellaista. Tilanne kuitenkin muuttui hieman, kun selvitettiin mielipiteitä omaan suikuun virtsaamisesta. Peräti 38 prosentin mielestä se oli hyväksyttävää.

Tutkimukseen vastasi 50.915 ihmistä, joista 9.719 oli naisia. Kaikista vastaajista 68 prosenttia käy suihkussa päiittäin ja heistä 68 prosenttia ei koe tunnontuskia virtsaamisesta suihkussa. 14 prosenttia vastanneista käy suihkussa joka toinen päivä ja kaksi prosenttia harvemmin kuin kerran viikossa. Suihkussa virtsaavista 48 prosenttia masturboi piirretyille. Tutkimukseen vastasi 50.915 ihmistä, joista 9.719 oli naisia.