Lelutiikeriä luultiin oikeaksi – valtava poliisioperaatio käynnistyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa poliisivoimat ovat saaneet hyvää käytännön harjoitusta tapauksessa, jossa lelutiikeri aiheutti valtavan operaation Hampshiressä. Ohikulkija oli huomannut pellolla erikoisen valkoisen eläimen, joka osoittautui matkan päästä tarkemmin katsottuna tiikeriksi.

Silminnäkijä teki vapaana olevasta tiikeristä ilmoituksen hätäkeskukseen, joka puolestaan hälytti paikalle raskaasti aseistautuneita poliiseja ja kutsui paikalle myös poliisihelikopterin. Lauantaina iltapäivällä tapahtuneessa operaatiossa viereinen golf-kenttä evakuoitiin kiireesti pelaajista.

Tämän jälkeen pellolla olevaa tiikeriä lähestyttiin helikopterilla, jossa olleet poliisit ihmettelivät kun eläin ei lainkaan liiku eikä se antanut lainkaan jälkeä lämpökameralle. Tarkistuksen jälkeen paikalle maitse ehtineet poliisit vahvistivat, että kyseessä oli pellolle jätetty suurikokoinen lelutiikeri, Herald Sun uutisoi. Paikalle oli hälytetty kissapetojen asiantuntija läheisestä Marwellin eläintarhasta. Hänen oli määrä nukuttaa tiikeri tarvittaessa.