Ohjaaja vaati rocktähden tytärtä riisumaan – selitykset eivät auttaneet – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aerosmith-yhtyeen keulahahmo Steven Tylerin tytär Liv Tyler tuli aikoinaan tunnetuksi suosittuna näyttelijänä useiden elokuvien ja televisiosarjojen tähtenä. Vuonna 2005 hän synnytti Milo-esikoisensa, ja pian sen jälkeen kaunotar vetäytyi julkisuudesta.

Näyttelemien jättäessään Tyler ilmoitti ryhtyvänsä yrittäjäksi. Hänen ja aviomiehensä Royston Langdonin suunnitelmissa oli tuolloin oman terveyskylpylän avaaminen. Sittemmin urasuunnitelmat ovat palanneet alkupisteeseen ja Liv palasi itse julkisuuteen. Nyt hän on ilmoittanut riisuvansa valkokankaalla alastomaksi ensimmäisen kerran 15 vuoteen.

33-vuotias Liv Tyler nähdään The Ledge -elokuvan tähtenä. Psykologisessa jännärissä hänet nähdään alastomana julkisuudessa ensimmäisen kerran sitten vuonna 1996 julkaistun Stealing Beauty -elokuvan. Tyler kertoi Fox Newsille, että alastomana esiintyminen on aina kauhea kokemus, varsinkin kun koko maailma näkee sen. Hän paljasti vastustaneensa riisumista viimeiseen saakka, mutta ohjaaja Bernardo Bertoluccin mukaan roolihahmo kuitenkin vaati alastomuutta.