Rajumyrsky peruutti jättikonsertin – miten käy Suomessa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen edellinen festarikesä oli synkkä erityisesti myrskytuulten aiheuttamien vahinkojen suhteen. Vastaavia kohtalokkaita tapauksia sattui tosin myös muualla maailmassa. Nyt eräs jättikonsertti on peruutettu varmuuden vuoksi.

Kyseessä oli New Yorkin keskuspuistoon torstaiksi kaavailtu konsertti, jonka pääesiintyjäksi oli kiinnitetty The Black Eyed Peas. Tapahtuma kuitenkin peruutettiin alueelle osuneen ukkosmyrskyn johdosta. Paikalle oli odotettu jopa 60.000 katsojaa.

Suomalaiset konsertti- ja festarijärjestäjät voivat joutua painiskelemaan tänä viikonloppuna vastaavien ongelmien kanssa, sillä eilen säätiedotuksissa luvattiin Suomeen ukkoskuuroja ja annettiin lisäksi varoitus jopa syöksyvirtauksista. Sellainen iski viime kesänä Porin Sonisphere-tapahtumaan katastrofaalisin seurauksin.