UFO-havainto valtavan hiekkamyrskyn reunalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina maailmalla on tehty merkittävästi aikaisempaa enemmän UFO-havaintoja, ja kaiken lisäksi merkittävä osa niistä on ollut hyvin samanlaisia havaintoja samanlaisista tunnistamattomista lentävistä esineistä.

Tuorein havainto tehtiin 6. heinäkuuta Arizonassa, jossa ihmiset kuvasivat kaupunkia lähestyvää valtavaa hiekkamyrskyä. Pilven imaistessa kaupungin sisäänsä huomattiin, että pilven etureunalla loisti useita kirkkaita valopisteitä. UFO-kuvat tallentuivat samalla myös videolle.

Kyseessä ei voinut olla lentokone, sillä hiekkamyrskyn takia kaikki alueen lennot oli ohjattu laskuun toisille lentokentille. CNN-uutiskanavan helikopteri sai kuitenkin olla ilmassa, ja se kuvasi nyt verkossa nopeasti leviävät kuvat lentävästä esineestä. UFO-havaintoja on tehty aiemminkin runsaasti juuri suurten luonnonilmiöiden luona.