18-vuotias popkaunotar muodokkaana punaisella matolla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

18-vuotias teinitähti Demi Lovato oli taannoin otsikoissa hakeuduttuaan vieroitushoitoon. Lovato hakeutui hoitoon hermoromahduksen vuoksi, ja hoito tuotti ilmeisesti myös tulosta. Hän on myös kertonut avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan.

Nyt Demi näyttää häikäisevältä punaisella matolla, jossa hän poseeraa ensimmäistä kertaa vieroitushoitojen jälkeen. Demi oli pukeutunut tiukkaan tyköistuvaan mustaan mekkoon, jonka kaula-aukko paljasti tähden kauniisti päivettyneen uuman. Katso häikäisevät kuvat tästä.

Demi Lovato tuli tunnetuksi Disneyn Camp Rock -elokuvasta Jonas Brothers -yhtyeen kanssa. Lovato tunnettiin myös Selena Gomezin parhaana ystävänä, mutta ystävyys on sittemmin viilentynyt naistähtien luodessa omia uriaan. Äskettäin Demin uutisoitiin seurustelleen 36-vuotiaan näyttelijäkomistus Ryan Philippen kanssa.