Justin Bieber ottaa aikalisän uraltaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on kymmenien miljoonien teinityttöjen päiväunien kohde ja hänen Twitter-blogillaan on yli kymmenen miljoonaa seuraajaa.

Nyt Justin Bieber on kertonut aikovansa haukata happea hektisen Never Say Never -kiertueensa jälkeen. Laulaja aikoo nimittäin pitää kuukauden mittaisen tauon. Bieber sanoo tarvitsevansa aikaa miettiäkseen kuka hän on ja kasvaakseen ihmisenä.

– Olen työskennellyt niin paljon, että aion pitää kuukauden tauon. On mahtavaa vain ajatella ja hengailla kavereiden kanssa. Olen vielä kasvava nuori ja koska olen tehnyt koko ajan paljon töitä, en ole saanut mahdollisuutta miettiä kuka oikeasti olen, Bieber kertoi The Hollywood Reporter -sivustolle.

Justin Bieber julkaisi taannoin naisten Someday-tuoksunsa, joka tuotti kuukaudessa yli kolme miljoonaa dollaria. Justin Bieber seurustelee kollegansa Selena Gomezin kanssa. Aluksi julkkispari salasi seurustelunsa, koska Bieberin innokkaat fanit eivät siitä pitäneet. 18-vuotiaan Selena Gomezin ja 17-vuotiaan Justin Bieberin seurustelun tultua viimein julki Bieberin fanit lähettivät Selenalle runsaasti tappouhkauksia. Tuolloin asiantuntojat neuvoivat teiniparia pitämään matalaa profiilia, mutta neuvot on sittemmin heitetty romukoppaan kuherruskuvien myötä.