Justin Timberlake heitätti kaunottaret ulos – halusi yksin hissiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Justin Timberlake aiheutti äskettäin kohua kourimalla palkintogaalan esiintymislavalla kollegansa Mila Kunisin rintoja kesken esiintymisen. Sittemmin Justin suututti myöntäessään käyttävänsä edelleen huumeita.

Nyt Justin Timberlake on ollut juhlimassa New Yorkissa Standard-hotellin kattohuoneistossa uutta elokuvaansa Friends With Benefits. Kun näyttelijä halusi poistua juhlista, hänen turvatiiminsä järjesti näyttelijälle yksityisen hissikyydin juhlista. Kolme naista oli jo astunut hissiin, kun hotellin turvamies sanoi kaunottarille että heidän täytyy poistua hissistä huolto-ongelmien takia.

Kaunottaret yrittivät protestoida, mutta turvamiehen uhkailtua soittaa paikalla taustavoimia, naiset luovuttivat ja siirtyivät eri hissiin. Naisten poistuttua turvamies soitti radiopuhelimella Timberlaken turvatiimille ja sanoi hissin olevan nyt vain ja ainoastaan näyttelijän käytettävissä.

Kattohuoneiston juhlissa 30-vuotias Timberlake nähtiin juttelemassa suurimman osan ajasta Friends With Benefits -elokuvan näyttelijäkollegoidensa Mila Kunisin ja Patricia Clarksonin kanssa. Juhlien osallistujiin kuului myös Gossip Girl -näyttelijä Penn Badgley ja laulaja Courtney Love.

Timberlaken on viime aikoina huhuttu tapailevan entistä lapsitähteä Ashley Olsenia, sillä heidät on nähty läheisissä tunnelmissa jo useammankin kerran. Entinen lapsitähti Ashley Olsen on nimittäin Us Weekly -lehden mukaan viettänyt viime aikoina huomattavan paljon aikaa Justin Timberlaken kanssa. Samaan aikaan Justin on kuitenkin liitetty uudelleen myös ex-tyttöystäväänsä Jessica Bieliin.