Poptähti sängyssä 3 000 naisen kanssa: ”Olin kuin poika karkkikaupassa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen popyhtye Simply Red on myynyt 20 vuotta kestäneellä urallaan jo yli 50 miljoona levyä. Yhtyeen laulaja Mick Hucknall kertoi nyt Daily Mirror -lehdelle hurjista naisseikkailuistaan.

51-vuotias laulaja kertoo harrastaneensa seksiä yli 3.000 naisen kanssa. Mickin entisiin valloituksiin on kuulunut muun muuassa Catherine Zeta-Jones, Helena Christensen ja Brigitte Nielsen.

– Elin mallien ympäröimänä. Lontoo, Pariisi, New York ja Ibiza… Olin kuin poika karkkikaupassa, Mick paljasti lehdelle.

– Se oli mahtavaa 20 – 30-vuotiaana, mutta jos olisin jatkanut samaan tahtiin, olisin kuollut. Tein sitä, mitä poptähtien kuului tehdä. Onneksi tajusin myöhemmin haluavani jotain muuta, laulaja lisäsi.

Mick sormusti äskettäin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Gabriella Wesberryn. Mick sanoi Gabriellan antaneen hänen elämälleen uuden suunnan ja rauhoittaneen hänet. Pariskunnalla on yhteinen neljävuotias Romy-tytär. Poptähti kertoi perhe-elämän olevan hänelle merkityksellinen asia, koska hän ei aiemmin tiennyt mitä perhe tarkoittaa. Isyys muutti laulajan käsityksen ja Mick sanoi, ettei aio koskaan menettää perhettään.

– On vaikeaa esiintyä puolelta öin, kun haluaisin olla nukkumassa jo illalla yhdentoista aikaan, Simply Red -tähti selitti.