Televisiotähti pelkää: Tekstiviestit aiheuttavat ryppyjä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman parhaiten palkattuihin juontajiin lukeutuva amerikkalainen Ryan Seacrest löysi itselleen viime vuonna uuden naisystävän. Kyseessä on 22-vuotias Tanssii Tähtien Kanssa –sarjasta julkisuuteen noussut kaunotar Julianne Hough.

Nyt Ryan Seacrestin on kerrottu olevan kauhuissaan siitä, että hänen kännykänsä aiheuttaa hänelle ryppyjä. 36-vuotias juontaja pelkää saavansa rumia ryppyjä niskaan, koska hän kumartuu aina kirjoittaessaan tekstiviestejä.

– Ryan on täydellinen malliesimerkki siitä, miten voi kirjoittaa tekstiviestejä väärässä asennossa. Hän räplää kännykkäänsä koko ajan ja pelkää saavansa sen takia rumia ryppyjä, lähde kertoi National Enquirer -lehdelle.

Juontaja yrittääkin nyt muuttaa tekstausasentoaan paremmaksi, jotta ryppyjen syntyminen minimaalisoituisi. Lähde kertoi, että Ryan yrittää nyt opetella tekstamaan ilman, että hän kumartuu tai taittaa niskaansa mutkalle.

Uransa Ryan Seacrest aloitti vuonna 1986 juontamalla Radical Outdoor Challenge -ohjelman. Upea ura onkin saanut aikaiseksi sen, että miestä pidetään nykyisin amerikkalaisen television ja radion sieluna. Hän voi myös juhlistaa jouluaattoa aivan eri tavalla kuin muut ihmiset. Seacrest syntyi nimittäin maailmaan 24. joulukuuta.