1 200 dollarin kengissä oikeuteen saapunut Lindsay Lohan: ”Olen rutiköyhä!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan pääsi pari viikkoa sitten pitkästä kotiarestista, johon oikeus hänet aiemmin määräsi. Päihdesekoilujensa takia vankilakierteessä oleva neitokainen kertoi heti vapautumisensa jälkeen, että hänen ei olisi alunperinkään pitänyt joutua vankilaan.

Ongelmainen näyttelijä tuntuu olevan jo hyvää pataa oikeudessa työskentelevien vartijoiden kanssa, sillä näyttelijätär tuppaa olemaan jatkuvasti oikeuden edessä. Lindsay oli juuri 35 päivän kotiarestissa koruvarkaudesta. Nyt Lindsay ja hänen asianajajansa Shawn Holley väittävät, että Lindsayllä ei ole varaa hoitomaksuihin.

Radar Onlinen mukaan 25-vuotias Lindsay saapui oikeuteen 1 200 dollaria maksavissa Christian Louboutinin korkokengissä ja asuu miljoona-asunnossa Venicen rannalla sekä ajaa luksusautoilla. Näin ollen väite köyhyydestä vaikuttaa hieman liioittelulta. Tuomari kysyikin näyttelijättäreltä, saisiko tämä lainattua rahaa joltain. Lindsaylle ehdotettiin, että hän lainaisi rahat hoitoon vanhemmiltaan. Asianajaja Holley ilmoitti tuomarille, että he löytävät keinon hoitojen maksamiseen.

Kerroimme taannoin kuinka Lindsay Lohan oli vaarassa joutua uudelleen vankilaan jäätyään kiinni luvattomasta alkoholin nauttimisesta. Lohan passitettiin oikopäätä oikeuteen kuulemaan tuomionsa, ja tällä kertaa se oli julkkistähdelle suosiollinen. Tuomari ei nimittäin passittanut häntä takaisin vankilaan, mutta huomautti että bileet ovat kiellettyjä.