Ökyrikas sheikki kaiversi nimensä hiekkaan – näkyy avaruudesta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Jokainen on varmasti kirjoittanut joskus nimensä hiekkaan ja nähnyt, kuinka vesi huuhtoaa sen pois. Nyt arabialainen sheikki on kaivertanut nimensä hiekkaan hieman isomman skaalan mukaisesti – ja niin ettei se ainakaan heti huuhtoudu pois.

63-vuotias Hamad Bin Hamdan Al Nahyan, rakennututti etunimensä Hamad niin isolla hiekkaan, että sen voi nähdä avaruudesta. Hän toteutti nimikaiverruksensa omistamallaan saarella.

Kuva: Google Earth

Kuva: Google Earth

Kaiverrus on noin kilometrin korkuinen ja kolme kilometriä pitkä. Hamad oli unelmoinut hiekkagraffitistaan jo pitkään ja pani työntekijänsä rakentamaan sitä monen viikon ajaksi. Nimikaiverruksen hintaa ei tiedetä, mutta raha ei varmastikaan ollut ökyrikkaalle sheikille este. ”Sateenkaari-Sheikiksi” kutsutun Hamadin tiedetään omistavan yli 200 autoa ja seitsemän Mercedez 500 SEL -merkkistä autoa, jotka ovat kaikki maalattu sateenkaaren eri väreillä.