Tässä on maailman täydellisin nainen – ainakin kaavojen mukaan – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmassa lähes mitä tahansa voi mitata tai arvottaa matemaattisesti, ja jo vuosien ajan tutkijat ovat yrittäneet selvittää täydellisen naisen kaavaa. Nyt sellainen on jälleen selvitetty, ja samalla etsitty myös kaavaan sopiva kaunotar. Sellainenkin on nyt lopulta löytynyt.

The Chive -verkkojulkaisussa nähdään upea kuvasarja aasialaisesta neitokaisesta, joka täsmää mahdollisimman hyvin täydellisen naisen kaavaan. Kyseessä ei kuitenkaan ole Angelina Jolie, jonka on aiemmin väitetty olevan erittäin lähellä optimikaunotarta.

Kaunottaren kasvot ja muu vartalo on laskennallisesti mahdollisimman lähellä niitä ominaisuuksia, joita yhteiskunta keskimäärin pitää kauniina. Kaikki kuitenkin tiedämme, että todellinen kauneus on sisäistä. Se ei kuitenkaan estä nauttimasta tutkimuksen tuloksista. Oletko sinä samaa mieltä tutkijoiden kanssa?