Jenelle Evans vankilaan – käytti huumeita ehdonalaisessa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kerroimme taannoin kuinka Kim Kardashian kirjoitti blogiinsa räväkkää vuodatusta MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjassa nähtävistä teiniäideistä. Nuoret äidit Amber Portwood ja Jenelle Evans eivät kuitenkaan nielleet kritiikkiä suoralta kädeltä, vaan haukkuivat Kardashianin julkisesti.

Nyt ehdonalaisessa ollut 19-vuotias teiniäiti Jenelle Evans on jäänyt kiinni huumeiden käytöstä. Hän ei ole myöskään maksanut oikeudenkäyntikulujaan eikä osallistunut jälkihoitoihin sen jälkeen kun hänet vapautettiin vieroituksesta. Tämä on nyt viemässä neitokaisen vankilaan.

Radar Online -julkaisun mukaan teiniäiti testattiin ja tulokset osoittivat hänen käyttäneen marihuanaa. Hänet vapautettiin vieroituksesta sillä ehdolla, että hän hakeutuu yksilölliseen hoitoon muttei noudattanut käskyä. Teiniäidin asianajaja Dustin Sullivan kommentoi tapahtunutta eri tavalla.

– Voin kertoa, että hän on saanut maksuaikaa laskujen maksamiseen ja ehdonalaisvalvoja on tietoinen siitä. Ja mitä positiiviseen huumetestiin tulee, emme aio kommentoida, asianajaja kertoi.

Keväällä Evans kävi toisen nuoren naisen kimppuun iskemällä tätä ensin nyrkillä kasvoihin. Tämän jälkeen tilanne meni painiksi, jossa teiniäiti pääsi niskan päälle. Hän hakkasi uhriaan lukuisia kertoja nyrkillä kasvoihin samalla kun koko tilanne tallentui kännykkäkameran videolle. Uhrin kasvoista vuoti iskujen jälkeen verta. Video päätyi pian TMZ-julkaisun haltuun ja todistusaineistoksi tapahtuneesta.