Yhden hitin ihme tyrmäsi supersuositun teinitähden

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen rap-artisti Vanilla Ice tunnetaan parhaiten hittikappaleestaan Ice Ice Baby, joka oli myyntimenestys 1990-luvulla. 43-vuotias räppäri ei kuitenkaan päässyt maistamaan kuuluisuutta kovin pitkään, sillä menestys jäi yhden hitin mittaiseksi.

Nyt Vanilla Ice sanoi voivansa samaistua megatähti Justin Bieberiin. Vanilla kirjoitti nimittäin hittikappaleensa teini-ikäisenä ja on nyt varoittanut 17-vuotiasta Bieberiä, että tähteyden sammuminen voi tulla kovaa ja korkealta sekä olla nopea ja kivulias.

– Veikkaan, että Bieber tulee olemaan muutaman vuoden ajan valokeilassa, koska hän tuli tunnetuksi lapsitähtenä, Vanilla Ice kertoi BreakingNews-sivuston mukaan.

Räppärin oma alamäki alkoi Ice Ice Baby -hittikappaleen jälkeen, kun musiikkiura ei enää tuonut menestystä ja hän jäi koukkuun huumeisiin. Myös monet pieleen menneet bisnesyritykset pudottivat räppärin kuuluisuuden valokeilasta.

Justin Bieber julkaisi taannoin naisten Someday-tuoksunsa, joka tuotti kuukaudessa yli kolme miljoonaa dollaria. Justin Bieber seurustelee kollegansa Selena Gomezin kanssa. Aluksi julkkispari salasi seurustelunsa, koska Bieberin innokkaat fanit eivät siitä pitäneet. 18-vuotiaan Selena Gomezin ja 17-vuotiaan Justin Bieberin seurustelun tultua viimein julki Bieberin fanit lähettivät Selenalle runsaasti tappouhkauksia. Tuolloin asiantuntojat neuvoivat teiniparia pitämään matalaa profiilia, mutta neuvot on sittemmin heitetty romukoppaan kuherruskuvien myötä.