Adriana Lima leopardibikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima rankattiin taannoin maailman kolmanneksi seksikkäimmäksi naiseksi. NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa naimisissa oleva kaunotar ihastuttaa kuvillaan nykyisin aktiivisesti erityisesti naistenlehtien lukijoita.

Superseksikäs 30-vuotias Adriana synnytti ensimmäisen lapsensa Valentinan viime vuonna. Hän pääsi taannoisista raskauskiloista nopeasti eroon ja näyttäytyi timmissä kunnossa pian tyttären syntymän jälkeen. Nyt seksikkään äidin täydellinen vartalo ikuistettiin kameralle hänen leikkiessä rannalla Miamissa Valentina-tyttärensä kanssa. Adriana oli pukeutunut tämän hetken kuumimman muotitrendin mukaisesti leopardiprinttikuvioisiin bikineihin.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.